Nekaj pogostih vprašanj naših strank, ki vam bodo zagotovo olajšali odločitev za oddajo naročilo preko naše spletne trgovine.

Kakšni so stroški dostave?
Strošek poštnine je 3,50 Evr za vsa naročila oz. skupna naročila, ki ne presegajo znesek 50 Evr. Za vsa naročila nad 50 Evr je poštnina brezplačna.
Katere vrste plačil sprejemate?
Pri nas lahko plačate po povzetju, po predračunu, preko Paypal-a, ali s kreditnimi karticami, ki jih podpira Paypal vmesnik.
V kolikšnem času bo izdelek dostavljen?
Rok dobave je predvidoma 2-7 dni v odpiralnem obdobju zaradi velikega povpraševanja. V prihodnje želimo imeti čimveč izdelkov na zalogi, tako da bo dostava v le nekaj dnevih.
Ali je nakupovanje preko spleta varno? Kaj se zgodi z mojimi osebnimi podatki?
Nakupovanje preko naše spletne trgovine je varno, saj za njo stoji registrirano podjetje oz. posameznik, ki bo poskrbel, da vaši osebni podatki ostanejo le vaši in da jih ne bodo pridobile tretje osebe.
Kaj se zgodi po oddaji naročila?
Ko prejmemo vaše naročilo, ga prvo ročno potrdimo. Pregledamo, ali je izdelek dobavljiv in na zalogi ( v kolikor ni, ga donaročimo). Ko izdelek prispe oz. je na zalogi, vas obvestimo preko email naslova, da je izdelek odposlan.
Ali prejmem račun za moje naročilo?
Ker podpiramo naravo smo se v našem podjetju odločili za izdajo e-računov, torej boste vaš račun dobili v elektronski obliki, po povzetju paketa.